tietoa

Kuinka ruislastujen valmistus alkoi

Ensimmäiset ruislastut Karri leipoi työskennellessään leipurina luomuruisleipäleipurina veljensä leipomossa. Kesäjuhlien pöytään piti keksiä jotain uutta tarjottavaa, oli vuosi 2005.
Aiemman työuran Karri oli tehnyt ravintoloissa kokkina ja keittiömestarina ja lastuja tarjottiinkin tuttavien ravintoloihin koekäyttöön. Palaute oli innostavaa ja pikkuhiljaa aloimme selvitellä yrityksen perustamisen edellytyksiä. 2006 heinäkuussa yritys oli perustettu, vuokratilat löydetty ja toimitimme käsityönä tehtyjä lastuja Savonlinnan Prismaan. Uusia myyjiä alkoi tulla kuin itsestään, vuokraratilat vaihtuivat pariin otteeseen ja kysyntä kasvoi. 2008 investoimme ensimmäiseen isompaan koneeseen, jälleenmyyjäverkosto ulottui maakuntamme ulkopuolelle. 2010-2013 olimme vuokralla Kerimäellä ja 2012 alkoi oman leipomokiinteistön rakentaminen omaan pihaan Päivärinteelle, Makkolan kylään. Muutto oli kesällä 2013.
Copyright (c)2017, All Rights Reserved.
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.

OK, ymmärrän tai Lisätietoja
Evästeiden tiedot
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
OK, ymmärrän